Okategoriserade

Ny hemsida

Hej allihopa!

Vi presenterar nu vår nya hemsida, kul! 😀

Hör gärna av er om ni hittar några fel eller om något ser konstigt ut 🙂

3 thoughts on “Ny hemsida

  1. Hemsidan kommer säkert bli jättebra. Något som jag verkligen saknar är kartor över nästa söndags långpass. Jag har hört samma kommentar från fler TSM:are. Tidigare år har man kunnat se kommande löprunda i detalj och mentalt planerat och förberett sig inför söndagen. Det saknar jag.

  2. Hej,
    Ser att TSM Loggon i toppen är kapad i underkant. 🙁
    Borde vara lätta att justera, ser proffsigare ut om den är hel, även om man måste skala ner den. Saknar även detaljerad info om söndagspassen, vet att de uppgifterna finns i programmet, men toppen om man kan läsa om det när man ändå är inne på nya snygga hemsidan.
    Annars tycker jag hemsidan är snyggare än tidigare, bra jobbat!
    /ronnie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.