Okategoriserade

Första advent bjuder vi på härlig distanslöpning!

TSM långpass

Hej på dig kära TSMare!

Äntligen kan vi välkomna dig till vår nya hemsida – hej och välkommen! Här kommer vi varje tisdag lägga upp ett inlägg om veckans träning och lite annat smått och gott (förlåt att det kommer en dag sent denna vecka. Det beror på att den nya hemsidan publicerades först i dag). Dessutom kommer vi efter varje pass lägga ut en liten sammanfattning av träningen med bilder m.m. Ja, och ibland kommer vi skriva om annat här också. Med andra ord: kika in lite då och då så kommer du hålla dig uppdaterad på vad som händer i TSM-världen!

TSM långpass

Innan veckans slut kommer det finnas en uppdaterad kalender här där du kan se träningsöversikten hela vägen fram till Stockholm Marathon. Den kommer du kunna hitta under fliken schema där det både kommer finnas uppdateringar i kalendern, men också en översikt som du kan spara ner på datorn, kika in på då och då eller skriva ut om du är en mer analog person 🙂

TSM långpass.

Så en sista grej om hemsidan innan vi ska berätta om veckans träning: den är under uppbyggnad fortfarande så säg gärna till om något buggar eller är konstigt. Inom de närmsta veckorna kommer vi jobba på och försöka göra den så bra som vi bara kan.

Nu ska vi äntligen prata veckans träning!

Det här är sista veckan innan Stockholm Marathon-programmen börjar. Vi vet att många kommer följa programmet och därför kommer det från och med den 10/12 vara samma distans som står i programmet på träningen. Detta kan komma att ändras någon enstaka gång. I så fall talar vi såklart om det i tisdagsinlägget.

Denna vecka tjuvstartar vi ändå med lite distansträning i din fartgrupp innan det ”riktiga programmet” börjar.

Distans och tempo blir följande för respektive grupp: 

3:00 = 17km @ 4.40min/km

3:15 = 17km @ 5.00min/km

3:30 = 17km @ 5.20min/km

3:45 = 15km @ 5.40min/km

4.00 = 15km @ 6.00min/km

4:15 = 15km @ 6.20min/km

4:30 = 12km @ 6.40min/km

4:45 = 12km @ 6.55min/km

5:00 = 12km @ 7.05min/km

Halvmaraton 1.40 = 12km @ 5.20min/km

Halvmaraton 1.50 = 12km @ 5.40min/km

Halvmaraton 1.55 = 12km @ 6.00min/km

Halvmaraton 2h = 12km @ 6.20min/km

Halvmaraton 2.10 = 12km @ 6.40min/km

Vi ses kl. 10:00 på GIH! Var gärna i god tid då det kan vara mycket folk och bli lite kö till toaletter och annat.

Vi hoppas att ni får en underbar första advent med både löpning och kanske lite adventsfika eller annat mys efteråt!

Ha nu en riktig fin vecka så ses vi på söndag!

Lisa & Linus

TSM långpass

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.