Okategoriserade

TSM löparcamp i Mora 4-6 maj – anmälan öppen!

Välkommen på löparweekend med TSM i vackra Gopshus!

På plats kommer du uppleva sköna morgonjoggar, långpass i Vasaloppsspår, teknikworkshops, föreläsningar, härliga middagar, och mycket, mycket mer!

Vi har fått tillgång till boende i anknytning till några av Sveriges vackraste löparspår, i Gopshus Dalarna på Sandsgården & Gopshusgården – med Vasaloppsspåret bokstavligen utanför dörren.

Tillsammans med ledare från TSM och inbjudna inspiratörer kommer vi att spendera en helg med fokus på löpning, inspiration och formtoppning inför sommarens lopp – med särskilt fokus på Asics Stockholm Marathon den 2 juni.

Datum: 4-6 maj 2018. Första träningspasset inleds tidigt på lördag morgon och sista passet avslutas före lunch den 6 maj (**OBS – extrainsatt löppass 17.00 fredag 4 maj för er som kommit med bil redan på fredag eftermiddag!**)

Plats: Gopshus utanför Mora, på Sandsgården  & Gopshusgården ca 300 km från Stockholm.

**Uppdatering 24 mars 2018: LEDIGA PLATSER FINNS PÅ GOPSHUSGÅRDEN!**

Logi och mat: 

Boende fredag-söndag med helpension, inklusive
– Frukost på respektive boende
– Eftermiddagskaffe (serveras 14-17 varje dag)
– Gemensam tvårätters middag med kvällens varmrätt & dessert

– Tillgång till respektive boendes övriga faciliteter (badtunna & bastu på Sandsgården, bastu på Gopshusgården)

Förkunskaper: Det här campet är till för löpare av varierande nivå. Vi kommer förutom Lisa & Linus att ha ett flertal av våra ledare på plats, och dela upp i grupper baserat på nivå. För att få ut så mycket som möjligt av alla pass bör du kunna springa minst 10 km, om en fart om ca 7 minuter/km.

Coacher

Linus Holmsäter

Certifierad löptränare som har startat löparklubbar i 10 asiatiska städer. Linus har vunnit SM-guld på 100km, deltagit i två världsmästerskap och sprungit Stockholm Marathon på 2.27 (2015).

Lisa Beskow

Certifierad löptränare och delgrundare av Runday. Började med löpning som 13-åring med flera SM-medaljer på 800m och 1500m som resultat.  Lisa har även sprungit för svenska landslaget.

Extra coacher!

På plats finns utöver Lisa & Linus även många av de TSM-ledare du kanske känner igen från söndagarna som bistår med tips, pepp & farthållning.

Anmälan: 64 platser. Anmälan öppnar idag (2 mars). Först till kvarn – anmäl dig nu!

Vi ses i Gopshus!

/Lisa & Linus

 

***EXTRAPASS FREDAG 17.00*** Efter önskemål från deltagare som kan anlända tidigt har vi beslutat att lägga in ett extrapass för dem på fredag 4 maj kl 17.00, med start vid Sandsgården! Vi öppnar därför respektive boende 14.00 för tidig check-in. Ange i din anmälan om du planerar att komma tidigt.

***SPECIALERBJUDANDE FÖR TSM-MEDLEMMAR** Upp till 1000 SEK rabatt – träning, boende och mat startar på 3000 SEK. Se anmälan för alternativ.

 

 

”Banan-banan” 13km, Hökberg

Gopshusbacken

Linnestigen – morgonjogg / backpass

Högåsrundan / Mora Trail

Boende, Sandsgården. 

2 thoughts on “TSM löparcamp i Mora 4-6 maj – anmälan öppen!

  1. Hej, kan man få en bekräftelse på anmälan så att jag fick veta om jag fick plats?

    Hälsningar
    Erika Kråkström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.