Okategoriserade

Föreläsning med Aktivitus: Så tränar du för att springa snabbare!

AKTIVITUSFÖRELÄSNING:
 
Tid: 22 april kl. 12:30
Plats: Aulan på GIH
OM FÖRELÄSAREN
Johan Hasselmark är chef för Aktivitus Stockholm, där han och hans kollegor hjälpt tusentals idrottare nått sina drömmar. Han är utbildad Civilingenjör samt Reservofficer och har sysslat med konditionsidrott på tävlingsnivå under hela sitt liv. Med bakgrund i simning (kan man inte tro idag;) och orientering är Johan Hasselmark rankad topp-fem i världen i Adventure Racing med sitt lag Swedish Armed Forces Adventure Team.
OM FÖRELÄSNINGEN
Så tränar du för att springa snabbare! Johan Hasselmark från Aktivitus håller en underhållande, informativ och utbildande föreläsning om träningslära och löpträning. Vi tar oss igenom pulsträning, intensitetszoner och dess primära träningseffekter och syften samt användbara verktyg i din egen träning eller om du leder pass med andra löpare.
OM AKTIVITUS
Aktivitus Testklinik och Coaching har funnits sedan 2014 och har idag testkliniker i Stockholm och Göteborg. Aktivitus har sen starten passerat 15.000st genomförda fysiologiska tester och 8000 individuellt anpassade träningsprogram. Med kunskap, erfarenhet, individuell anpassning och fysiologiska tester effektiviserar vi träning för nybörjare till elit.
Aktivitus erbjuder ett tydligt koncept kring träning och hälsa där tester på våra testkliniker utgör en grundläggande funktion. Vi effektiviserar uthållighetsträning genom olika fysiologiska tester som mynnar ut i adekvat och tydlig rådgivning i träningsfrågor och i träningsplanering. Teknikanalyser, individuell PT och träning i grupp ger ytterligare stöd för dig som vill utvecklas. Aktivitus har alltid ett vetenskapligt men samtidigt 100% individanpassat synsätt på träning.
OBS! Endast för TSMs medlemmar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.