Om TSM

TSM Running

TSM är Sveriges största löpargrupp! Vårt mål är att ge dig de bästa förutsättningar för att nå dina mål, oavsett din nuvarande kapacitet. Med oss kan du springa nästan året om, och behöver aldrig oroa dig över att springa själv – vi har över 85 coacher, nästan 1000 deltagare, och 14 olika fartgrupper! Vi organiserar 1-2 träningspass i veckan, och utgår (om inget annat anges) varje söndag från Stockholms Stadion med run-off 10.00. Häng på!

TSM Sommar

VÄLKOMMEN ATT TRÄNA MED TSM I SOMMAR
Hör du till en av dem som har undrat hur det blir med sommarträningen? Nu är det klart att det blir sommarträning med TSM Running även i sommar – men lite annorlunda än tidigare år. Sommarträningen kommer att drivas helt ideellt av TSM Runnings grymma ledare. Vi ses, vi tränar tillsammas och har kul. As simple as that!

När: Varje torsdag kl 18-19.30 med start den 14 juni. (kvalitetsträning)
Dessutom långpassträning tre söndagar. Den 1 juli, 15 juli, 29 juli och 12 august, med start kl 9.30.

Var: GIH – omklädningsrummen öppnar cirka 17.15 på torsdagar och 9.00 på söndagar.

Pris: Gratis! Eftersom träningen drivs ideellt och på enklare basis i år är den kostnadsfri. Det ingår inte som tidigare år tröja och medlemskort.

Torsdagsträningen kommer att bestå av kvalitetsträning, det vill säga, intervaller av olika slag, backträning och snabbdistans. Passen inleds med uppvärmning och avslutas med nedjogg och en kortare styrketräning.

Precis som vanligt kommer det att finas olika grupper anpassade efter din ”önskade” sluttid på halvmaran. 1.40, 1.50, 2.00 och 2.10. Och precis som vanligt har vi våra duktiga TSM-ledare som guidar och peppar dig genom passet.

Träningen är kostnadsfri, men vi vill gärna att du anmäler dig via länken nedan. Detta för att vi ska veta ungefär hur många deltagare som kommer på träningen. Hoppas vi ses!

ANMÄL DIG TILL GRATISTRÄNINGEN HÄR

Marathongruppen

TSM Running var ett initiativ av Marathongruppen, som är Sveriges ledande arrangör av löpartävlingar. Den övergripande målsättningen för Marathongruppen är att arrangera högkvalitativa evenemang för alla typer av löpare, joggare och motionärer och därmed bidra till ökad motion och förbättrad folkhälsa. Tillsammans med ASICS Stockholm Marathon är det Tjejmilen, Vårruset, Bellmanstafetten, Stockholm Halvmarathon och Tjurruset som lockar flest löpare. Det överskott som loppen genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten, dels till arrangörsklubbarna och dels till andra ideella föreningar som ställer upp med funktionärer.

Vill du…

Träffa våra ledare?

Stockholm Marathon

Lördagen 2 juni 2018 firar ASICS Stockholm Marathon sitt 40:e lopp med ny bansträckning. Den tidigare klassiska tvåvarvsbanan byts ut mot en mer varierad sträcka med färre branta stigningar och nedförslut än tidigare. Den nya banan går genom alla stadsdelarna Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Norrmalm, Djurgården, Gamla Stan och Södermalm.

Vi lovar att 2018 års ASICS Stockholm Marathon kommer att bli något alldeles extra. Inte bara för att vi får en ny bana, vilket är stort och spännande i sig – det blir också den 40:e gången loppet går av stapeln. Här hittar du lite kort info om priser vad som ingår i avgiften.