Om TSM

TSM Running

TSM är Sveriges största löpargrupp! Vårt mål är att ge dig de bästa förutsättningar för att nå dina mål, oavsett din nuvarande kapacitet. Med oss kan du springa nästan året om, och behöver aldrig oroa dig över att springa själv – vi har över 85 coacher, nästan 1000 deltagare, och 14 olika fartgrupper! Vi organiserar 1-2 träningspass i veckan, och utgår (om inget annat anges) varje söndag från Stockholms Stadion med run-off 10.00. Häng på!

Härlig gemenskap, goa ledare, och bra träning.

Rekommenderas! 🙂

Oscar Linger Medlem

Marathongruppen

TSM Running var ett initiativ av Marathongruppen, som är Sveriges ledande arrangör av löpartävlingar. Den övergripande målsättningen för Marathongruppen är att arrangera högkvalitativa evenemang för alla typer av löpare, joggare och motionärer och därmed bidra till ökad motion och förbättrad folkhälsa. Tillsammans med ASICS Stockholm Marathon är det Tjejmilen, Vårruset, Bellmanstafetten, Stockholm Halvmarathon och Tjurruset som lockar flest löpare. Det överskott som loppen genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten, dels till arrangörsklubbarna och dels till andra ideella föreningar som ställer upp med funktionärer.

Vill du…

Träffa våra ledare?

Stockholm Marathon

Lördagen 2 juni 2018 firar ASICS Stockholm Marathon sitt 40:e lopp med ny bansträckning. Den tidigare klassiska tvåvarvsbanan byts ut mot en mer varierad sträcka med färre branta stigningar och nedförslut än tidigare. Den nya banan går genom alla stadsdelarna Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Norrmalm, Djurgården, Gamla Stan och Södermalm.

Vi lovar att 2018 års ASICS Stockholm Marathon kommer att bli något alldeles extra. Inte bara för att vi får en ny bana, vilket är stort och spännande i sig – det blir också den 40:e gången loppet går av stapeln. Här hittar du lite kort info om priser vad som ingår i avgiften.