Okategoriserade

TSM Indoor Running by ASICS

TSM Indoor Running by ASICS: TSM:s populära träningspass i Sätrahallen under ledning av Anders Szalkai kommer tillbaka även 2019. Träningen pågår under sju torsdagskvällar med start i slutet av januari. Pris för alla sju kvällar är 200 kronor för dig som är TSM-medlem. Du som inte är medlem i TSM betalar 300 kronor. Du anmäler dig till TSM Indoor Running by ASICS när du anmäler dig till TSM. Du som redan anmält dig till TSM kan lägga till TSM Indoor Running här.

Datum för TSM Indoor Running

24 januari
31 januari
7 februari
21 februari
28 februari
7 mars
14 mars

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.