Okategoriserade

Häng med på härlig inomhusträning!

Snö och kyla ute, vad passar då bättre än att få ta av sig alla vinterkläderna och känna på härligt fartfylld löpning inomhus?! Nu har du chansen hänga med på 8 inomhuspass med TSM Indoor Running By ASICS!
Alla löpare kan verkligen hänga med, då vi delar in oss i olika fartgrupper anpassat från att klara 5 km på runt 35 minuter till att springa milen så snabbt som 35 minuter.
Löpningen står i fokus på passen men ett pass innefattar stor variation där du utifrån din personliga förmåga kommer få jobba med din styrka, spänst, rörlighet och snabbhet. Tuff, bra och rolig träning för alla löpare!

Första träningstillfället är torsdag den 24 januari i Sätra Friidrottshall. Inomhusträningen startar alltid kl 20.30. Passen tar runt 90 minuter och innefattar uppvärmning, intervaller och olika stationer med löprelaterad styrka, rörlighet, snabbhet och spänst.

Det finns omklädningsmöjligheter men om du hänger på inomhusträningen ser vi gärna att du kommer ombytt och har med dig torra kläder att ta på efter passet. Rena löparskor som man normalt har för löpning funkar bra. Ta även gärna med en flaska så du kan dricka under passet.

Datumen för träningen i Sätra Friidrottshall:

24 Januari
31 januari
7 februari
21 februari
28 februari
7 mars
14 mars

OBS!
Ingen träning torsdag den 14 februari, men denna vecka blir det istället en extraträning onsdagen den 13 februari i Sollentuna Friidrottshall.
Tiden för alla passen är kl 20.30-22.00.

Alla som är med i träningsgruppen TSM Running kan hänga med på träningen mot en tilläggskostnad på 200:- för alla 8 passen. Du som inte är med i TSM Running kan hänga med på de 8 inomhuspassen för kostnaden 300:- (37:50 per pass), och vill du bara komma testa ett pass kan du betala en engångsavgift på plats via Swish till samma pris som en engångsbiljett i hallen kostar dvs 90:-.

ANMÄL DIG HÄR (kryssa i rutan TSM Indoor Running by ASICS)

Mer info om träningen skickas ut till alla som anmält sig till TSM Indoor Running by ASICS

Välkommen önskar coacherna med headcoach Anders Szalkai i spetsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.