Okategoriserade

Söndag 14 juli – långpass i slingor

Träningen utgår från GIH, (Lidingövägen 1) och omklädningsrummen öppnas kl 09:15. Starttid för passet är kl 10:00, och vi delar som senast in oss i 5 fartgrupper i farter från 5.00 till 7.00 minuter per kilometer; men det där utifrån antalet ledare kan skapas lämpliga ”subfartgrupper”.

Vi delar upp passet i ”slingor” vilket gör att vi kommer förbi vår utgångspunkt och energistation på GIH flera gånger under passet, på så sätt kan du själv enkelt välja hur långt pass du vill ha.  VI HÅLLER PÅ TILL 13:10 som längst! (Upp till 3H)

Vi startar med en inledande ”cityslinga”. 13 km Riddarfjärden

http://www.funbeat.se/tracks/shownonav.aspx?RouteID=4998306

Men  ”fartgrupp 7:00” väljer en kortare inledningsslinga på 7-8 km.

Fartgrupperna vi erbjuder är:

• Grupp 1: 5.00 min/km i löpfart

• Grupp 2: 5.30 min/km i löpfart

• Grupp 3: 6.00 min/km i löpfart

• Grupp 4: 6.30 min/km i löpfart

• Grupp 5: 7.00 min/km i löpfart

Grupperna siktar på att hålla runt angivna farter på den faktiska löpningen. Snittfarten kommer bli lägre om man slår ut distansen på den totala tiden som passet tar då vi INTE ska ”springa igen” tappad tid vid vätske och energistopp.
Farten är inte det viktiga utan det är totaltiden på passet som blir det tuffa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.