Okategoriserade

Söndag 18 augusti – långpass i slingor

På söndag kör vi sommarens fjärde och sista gemensamma långpass med TSM Running.
Vi kör det som ett ”vanligt 3 timmars pass”, och utifrån att responsen på att köra långt tröskelpass på söndag för snabbgruppen var obefintlig kör erbjuder vi långpass rakt av för alla grupper uppdelat i våra ”sommarslingor”

Träningen utgår som vanligt från GIH och omklädningsrummen öppnas senast kl 09:15.
Starttid för passet är kl 10:00, och vi delar som vanligt in oss i 5 fartgrupper i farter från 5.00 till 7.00 minuter per kilometer; men där det utifrån antalet ledare kan skapas lämpliga ”subfartgrupper”.

Slingorna som vi sedan bygger upp passet med gör att vi kommer förbi vår utgångspunkt och energistation på GIH flera gånger under passet så kan deltagarna anpassa hur långt som vill ha. Vi utgår alltså från 3h.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.