Okategoriserade

Söndag 24 november 2019 kl 10 – kick off

Söndag den 24 november 2019 drar vi igång träningen. Vi ses vid GIH. Träningen startar klockan 10. Omklädningsrummen öppnar 9.15. Vi kommer att springa en runda tillsammans – mer info om distans för de olika grupperna kommer inom kort.

Innan träningsstart kommer du att få ett nyhetsbrev med allt du behöver veta. Där får du även de rabattkoder som gäller för resan till Portugal samt för anmälan till ASICS Premiärmilen. Vill du anmäla dig innan dess är du välkommen att höra av dig till [email protected] De aktuella passen kommer du att hitta här på hemsidan men även som evenemang på TSM Runnings Facebooksida. Ett schema för hela säsongen kommer inom kort publiceras här på hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.