Okategoriserade

Söndag 24 november 2019 – löpträning och introduktion

Äntligen är det dags för första träningstillfället med TSM Running. Som vi har längtat. Vi ser verkligen fram emot att träffa dig och alla andra deltagare nu på söndag. Tillsammans skapar vi ett grymt år av träning och gemenskap. Och en förhoppning om att vi alla når de träningsmål för 2020 som vi har satt upp för oss själva. Nu kör vi!

När: söndag 24 november
Plats: GIH
Tid: 10-13

Hålltider
Kl 9 Omklädningsrummen öppnar.
Kl 9-13 Vi delar ut medlemskort och tröja.

Kl 10 -11.40 Löpträning i de olika fartgrupperna.
Kl 12-13 Anders Szalkai pratar om träningsupplägg + träningsprogram samt läkaren Bengt-Olov Tengmark pratar om hur du förebygger löparskador.

Vi kommer ha en fotograf på plats under träningen på söndag. Bilderna är tänkta att användas i sociala medier samt kommunikation och marknadsföring för TSM Running. Vill du inte vara med på bild – säg till fotografen eller någon av ledarna.

Hämta medlemskort och tröja

Från klockan 9 till kl 13 på söndag är vi på plats på GIH och delar ut medlemskort och långärmad tröja med TSM-tryck. Du som inte har möjlighet att komma nu på söndag kan hämta ut kort och tröja den 1 december och den 8 december. De kort och tröjor som sedan inte är uthämtade skickas per post.

Träningspasset

Nu på söndag kommer vi att köra lite gott och blandat. Du får testa olika tempon som gäller i den grupp du har anmält dig till. Vi kommer prova distansfart, tröskelfart och långa intervaller. Självklart avslutar vi med skön stretch. Ett riktigt roligt och peppande pass med andra ord. Är du nyfiken på hur schemat för hela säsongen ser ut? Vi har lagt upp en pdf med hålltider (datum och typ av pass) och en med träningsupplägg där du kan se de olika farter som gäller för våra olika grupper. Är du osäker på vilken grupp som passar dig – ryck tag i någon av ledarna så får du hjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.