Okategoriserade

1000 kr rabatt på träningsresa – anmäl dig senast lördag 30 november

Vad säger du om morgonjogg på stranden när solen är på väg upp? Eller eftermiddagsintervaller i pinjeskogen? För att inte tala om föreläsningar och de allra härligaste ledarna och deltagarna. Allt det får du om du hänger med på träningsresa till Portugal v 13 eller 14 nästa år. Använd koden TSM så får du 1000 kronor rabatt vid anmälan senast den 30 november. Lägret passar alla typer av löpare. Vi har fartgrupper för dig som är riktigt snabb och rutinerad och för dig som är i princip nybörjare. Den här resan kommer du att minnas länge.
Obs! Gäller enbart på hotell Yellow och Prime, går ej att kombineras med andra rabatter, gäller enbart nybokningar.

RABATTKOD: TSM

Vill du resa vecka 13 – läs mer här.

Vill du resa vecka 14 – läs mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.