Okategoriserade

TSM Indoor Running by ASICS i Sätrahallen – Inställt

När vi kan och få,r så springer vi intervaller inomhus under vintern. Då är du välkommen att hänga på TSM Indoor Running by ASICS. Vi springer intervaller av olika slag i Sätrahallen på torsdagar mellan kl 20.30 och 22.00. Du kan även du som inte är medlem i TSM Running hänga med på vår inomhusträning.

7 PASS UNDER FEBRUARI-MARS
Ordinarie TSM Indoor Running By ASICS startar upp i börjanav februari i Sätra Friidrottshall och därefter kör varje torsdag i sju veckor. Sju härliga inomhuspass. Inomhusträningen startar alltid kl 20.30. Passen tar runt 90 minuter och innefattar uppvärmning, intervaller och olika stationer med löprelaterad styrka, rörlighet, snabbhet och spänst.

Det finns omklädningsmöjligheter men om du hänger med på inomhusträningen ser vi gärna att du kommer ombytt och har med dig torra kläder att ta på efter passet. Rena löparskor som man normalt har för löpning funkar bra. Ta även gärna med en flaska så du kan dricka under passet.

Gällande parkering runt hallen skickar vi ut info närmare träningen till alla som anmält sig.

Bland alla som anmäler sig till träningsgruppen kommer vi ha olika tävlingar under perioden där vinnarna kommer få suveräna produkter från vår samarbetsparner ASICS.

Kan du bara komma enstaka gång eller vill ta med en gäst kan du betala en engångsavgift på plats via Swish till samma pris som en engångsbiljett i hallen kostar dvs 90:-.

Datum TBD.
Pris: 275 kronor.

ANMÄLAN ÄR STÄNGD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.