Okategoriserade

INSTÄLLD TRÄNING PGA CORONAVIRUSET

Med anledning av coronaviruset har Folkhälsomyndigheten och regeringen beslutat om att alla sammankomster och evenemang med fler än 500 deltagare tills vidare ska ställas in. Marathongruppen har baserat på detta beslutat att ställa in TSM & TSM Indoor Running by ASICS fram till den 16 april. Marathongruppen följer ständigt myndigheternas uppdateringar och beslut, och kommer att meddela er om förändringar sker.

Det innebär att följande tillfällen är inställda:

MARS

12 mars – TSM indoor Running by ASICS

15 mars – Långpass

19 mars – TSM indoor Running by ASICS

22 mars – Långpass

28 mars – Premiärmilen

29 mars – Lång tröskel

APRIL

2 april – Torsdagsträning

5 april – Långpass

9 april – Torsdagsträning

12 april – Långpass

Som grupp understiger vi ofta gränsen på 500 personer som angetts för att ställa in arrangemang, men eftersom vi verkligen vill säkerställa att spridning av viruset inte sker på TSM-träningen känns beslutet rätt om än väldigt tråkigt. TSM-passen är något vi alla ser fram emot, men beslutet är fattat med alla er löpare och samhället i stort i åtanke. Vi hoppas att ni har överseende med det.

Vi tittar på möjligheter att kunna erbjuda extrainsatta tillfällen för att kompensera för de tillfällen som inte blir av och återkommer till er om detta. I dagsläget har vi inga sådana tillfällen inplanerade utan inväntar myndigheternas uppdateringar och beslut. Någon ekonomisk kompensation kommer dock inte att erbjudas i enlighet med anmälningsvillkoren.

Hoppas att ni alla har överseende med beslutet och kan fortsätta med träningen på egen hand under tiden. Använd gärna hashtagg #tsmrunning och #tsmindoorrunningbyasics för pepp, inspiration och teamkänsla under den tiden vi inte ses fysiskt på plats. Och glöm inte bort att träningsprogrammet finns där som hjälp och guide på vägen!

Vi hoppas verkligen att du som nås av detta brev mår bra och att denna prövande tid snart är över för oss alla. Tänk på det du personligen kan göra för att minimera smittspridning – tillsammans tar vi oss igenom det här!

Med vänlig hälsning,

Marathongruppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.