Okategoriserade

Kartor och info om långpass

TSM Running är inställt och vi har ingen gemensam träning pga. rådande pandemi och de restriktioner som följer med den. Vi hoppas att ni trots att vi inte har någon gemensam träning ändå ger er ut på långpassen. De flesta fartgrupper har, eller är på gång med egna Facebook-grupper (t ex TSM 4.00). Leta upp din grupp och se om du kan få med några av dina söndagsvänner på långpasset. Allt för att vi inte ska få ett för stort hack i vår träning och för att träningen ska flyta på så lätt som möjligt. Hittar du inte just din grupp går det bra att söka träningskompisar på TSM:s vanliga Facebooksida som du hittar här. Vi har också lagt upp förslag på rundor som passar de olika gruppernas distanser. Kartorna hittar du här.
Undrar du något om träningspassen går det bra att skicka ett meddelande på FB eller maila på [email protected] Håll i, håll ut och fortsätt spring!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.