Okategoriserade

TSM Running är inställt

 10 jun 2020: Vi i idrottsföreningarna Spårvägens FK och Hässelby SK, som tillsammans benämns Marathongruppen, har idag tvingats ta beslutet att ställa in våra planerade evenemang i augusti fram till mitten av september till följd av coronapandemin. Beslutet inkluderar ASICS Stockholm Marathon (5/9), det evenemang som TSM Runnings träningstillfällen skulle ha lett fram till. TSM Running har varit inställt tills vidare sedan i våras. I och med den rådande situationen med det fortsatta förbudet mot folksamlingar och dagens besked kring övriga evenemang, har vi tagit beslutet att inte genomföra fler träningstillfällen för TSM Running 2020.

Detta är ett ledsamt beslut men er löpares och våra ledares säkerhet och hälsa går alltid först. Nu siktar vi framåt med förhoppning om att kunna dra igång träningen igen till vinter/vår-säsongen 2021. Alla anmälda TSM-löpare 2020 har fått ett mejl med information om den kompensation vi erbjuder. Om du inte har fått mejlet (och det inte finns i din skräppost), kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig.

Vi hoppas att du mår bra och att du kan hålla igång din träning på egen hand. Vi längtar efter att få springa med er igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.