Dan Malm 3.00-gruppen
Det bästa med löpning är enkelheten och den frihet som löpningen ger.
Lars Ljungquist 3.00-gruppen
Det bästa med löpning: Enkelheten – att bara kunna snöra på sig löparskorna och ge sig ut på en runda, utan långa förberedelser. Jag använder löpningen som ett sätt att koppla av och samla tankarna, det blir som en sorts meditation. Sen triggas jag också att sätta upp mål och försöka utmana mig själv till att nå dessa. Sist men inte minst gillar jag såklart att coacha och stötta andra på deras löparresa – oavsett vilka mål de har.
Stefan Jensen 3.15-gruppen
Energi och avslappning på samma gång!
Helena Göransdotter 3.30-gruppen
Löpning gör mig glad och ger mig energi!
Sara Kvarfordt 3.30-gruppen
Det bästa med löpningen: Endorfinkickarna
Stefan Olsson 3.30-gruppen
Det bästa med löpning är att upptäcka, se och uppleva nya platser, situationer, lopp och människor, gemenskap som kommer både via löpargrupper och tävlingar. Det är få sporter där man möter så positiva, hjälpsamma människor som inom löpningen. Sen älskar jag att inspirera andra till att upptäcka denna oas av möjligheter kring löpning vilket äventyr där alla är välkomna att vara med.
Jonas Sjöblom 3.30-gruppen
Det bästa med löpningen för mig är att få komma ut. "Sightseeing" och endorfiner i en härlig mix
Tommy Swing 3.30-gruppen
För mig finns det flera härliga saker som kommer med löpningen. Dels så använder jag löpningen för egentid, stresshantering och för dess hälsofördelar. Dessutom tycker jag att löpningen återspeglar sig både privat och på jobb. Sedan är löpningen en livsstil med kamratskap, personliga mål, lopp och resor. Jag har kul helt enkelt!
Erik Nolerstedt 3.45-gruppen
Bästa med att springa: friheten att träna vart man vill.
Inga-Sara Lindholm
Jag älskar långpassen, helst få traila i skog o mark, men ett långpass i city är också är häftigt. Att få leda löpare är så kul, att få peppa o coacha när energin börjar sina för deltagarna. Få visa att det går att fortsätta springa, just för att man får energi av att träna i grupp. Att få ge deltagarna tillfredsställelsen av att ha klarat dagens långpass o klappa dem på axeln o säga: - Bra jobbat i dag.