Om TSM

TSM Running

Löpträna med oss
TSM Running är indelat i två säsonger. Just nu kan du anmäla dig till vinter/vårträningen 2020. Läs mer här!

  • En höst/vinter/vårsäsong:  Här tränar vi  mot maraton och halvmaraton. Fokus ligger på söndagarnas långpass. Men vi har även kvalitetsträning på torsdagskvällar.
  • En sommarsäsong: Här tränar vi mot halvmaraton och/eller milen. Träningen utgår från GIH torsdagskvällar kl 18. Sommarsäsongen 2019 startar torsdagen den 20 juni.

Löpargurun, träningsexperten och tidigare Stockholm Marathonvinnaren Anders Szalkai (numera chefredaktör på Runner’s World) är programansvarig coach och den som ligger bakom träningsupplägg och träningsprogram. Vårt mål är att ge dig de bästa förutsättningar för att nå dina mål, oavsett din nuvarande kapacitet.

Med TSM Running behöver du aldrig nöta dina långpass själv. Vi vet av egen erfarenhet att just långpassen kan bli tuffa på egen hand. – Vi har över 85 coacher, nästan 1000 deltagare och en grym sammanhållning. Du kan välja mellan 9 olika fartgrupper för vår träning mot maratondistansen, samt 5 olika fartgrupper för halvmaradistansen. Om inget annat anges utgår träningen från Stockholms Stadion (vissa pass utgår från GIH) Söndagspassen startar alltid klockan 10.00 (omklädningsrummen öppnar klockan 9.15.

Läs mer om pris och vad som ingår här.

TSM Sommar

Marathongruppen

TSM Running var ett initiativ av Marathongruppen, som är Sveriges ledande arrangör av löpartävlingar. Den övergripande målsättningen för Marathongruppen är att arrangera högkvalitativa evenemang för alla typer av löpare, joggare och motionärer och därmed bidra till ökad motion och förbättrad folkhälsa. Tillsammans med ASICS Stockholm Marathon är det Tjejmilen, Vårruset, Bellmanstafetten, Stockholm Halvmarathon och Tjurruset som lockar flest löpare. Det överskott som loppen genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten, dels till arrangörsklubbarna och dels till andra ideella föreningar som ställer upp med funktionärer.

Vill du…

Träffa våra ledare?

Stockholm Marathon

Lördagen 2 juni 2018 firar ASICS Stockholm Marathon sitt 40:e lopp med ny bansträckning. Den tidigare klassiska tvåvarvsbanan byts ut mot en mer varierad sträcka med färre branta stigningar och nedförslut än tidigare. Den nya banan går genom alla stadsdelarna Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Norrmalm, Djurgården, Gamla Stan och Södermalm.

Vi lovar att 2018 års ASICS Stockholm Marathon kommer att bli något alldeles extra. Inte bara för att vi får en ny bana, vilket är stort och spännande i sig – det blir också den 40:e gången loppet går av stapeln. Här hittar du lite kort info om priser vad som ingår i avgiften.