TSM Summer by ASICS 2021

TSM Summer by ASICS 2021. Vi hoppas att vi kan och får träna i sommar. Träna tillsammans varje torsdag  från början på juni till och med den början på september. Mot Tjejmilen eller Ramboll Stockholm Halvmarathon eller bara för att det är så roligt att träna tillsammans i grupp. Vi har erfarna och peppande coacher, i alla våra fartgrupper, som hjälper dig att komma vidare i din löpträning.

Milen eller halvmaraton
TSM Summer by ASICS är fokuserad på distanserna halvmaraton och milen. Tanken är att du som vill springa Tjejmilen eller annat millopp på hösten eller du som vill springa Ramboll Stockholm Halvmarathon ska få träning och pepp på vägen. Givetvis kan även du som inte har ett lopp som mål vara med i träningen.

Fartgrupper
Vi har fem olika fartgrupper – det finns med andra ord en lämplig grupp för de allra flesta löpare. Från nästan nybörjare till riktigt snabb och rutinerad. Tiderna står för förväntat sluttid på halvmaran eller milen (t ex Tjejmilen) : 1:30/40-42, 1:40/43-45, 1:50/46-50, 2:00/51-59 och 2:10+/60-70+. Klicka i önskad grupp när du gör din anmälan. Sedan får du gärna hoppa lite mellan grupperna efter dagsform.

Träningen
• Torsdagar kl 18.00. Träningen är inriktad mot kvalitetsträning som intervaller, backträning och snabbdistans. Träningen pågår cirka 1,5 timme.
• Söndagar kl 10.00 Långpass i slingor. Under fyra söndagar erbjuder vi långpass med start från GIH. 30/6, 14/7, 28/7 och 18/8.
Första slingan cirka 7 km, sedan bygger vi på med fler slingor under cirka 3 timmar. Du är med på första slingan, några stycken eller alla – det bestämmer du själv. Efter varje slinga kommer vi till GIH och kan fylla på med vatten, energi och slinka in på toa om det behövs.

Pris: 595 kronor före den 1 april. Därefter 700 kronor.
I priset ingår 12 torsdagspass, 4 långpass, 1 träningsprogram samt en t-shirt med TSM Running tryck.

Anmäl dig här: ANMÄLAN ÄR STÄNGD

Distansmedlemsskap
Du som inte bor i Stockholm kan vara med ändå. Som distansmedlem får du träningsprogrammet, t-shirten samt möjlighet att delta på 3 gemensamma träningar.

Pris: 500 kr

Anmäl dig här: ANMÄLAN ÄR STÄNGD

Träningsprogram
I ditt TSM Summer by ASICS medlemskap ingår ett träningsprogram riktat mot Ramboll Stockholm Halvmarathon eller Tjejmilen. Programmen är skriva av Runner’s Worlds chefredaktör Anders Szalkai. Anders är träningsansvarig för TSM Summer by ASICS. Programmen startar  upp redan i april men du kan enkelt hoppa in där de befinner sig (även om du anmäler dig senare).

Halvmara-programmen är anpassade till TSM träningen och torsdagspassen utgår från dessa program. Så vill du ha ett program som stämmer in helt med TSM Summer by ASICS väljer du ett halvmarathonprogram även om du ska springa Tjejmilen men byter ut långpassen mot en kortare distansrunda. ”Fartgrupper” syns angivna rekommendationer för val av nivå utifrån tidsmål i loppen. Skulle du välja fel nivå eller något inte funkar med programmen kontaktar du [email protected].

Vill du som tjejmilenlöpare hellre följa ett program mot just Tjejmilen gör du det men byter då ut de pass som anges på torsdagar mot de pass gruppen kör på TSM sommar.

STHLM10
Häng med och tjuvstarta träningen med sommarens hetaste lopp. STHLM10. Vi samlas i TSM Running:s tält före och efter loppet. Du får fin rabatt och betalar endast 300 kronor om du bokar när du anmäler dig till TSM Sommar.

STHLM Urban Trail
Superkul om så många som möjligt av TSM:s medlemmar hänger på och springer det roliga och väldigt annorlunda loppet STHLM Urban Trail söndagen den 11 augusti. Du får fin rabatt även här och betalar endast 300 kronor om du bokar STHLM Urban Trail samtidigt som du anmäler dig till TSM Sommar.